Szeretettel köszöntjük a Csorvási Nagy Szent Teréz Plébánia, a Gerendási Szent István Király Plébánia és a Telekgerendási Katolikus Közösség internetes oldalán!

Oldalunkat a Géportálon szerkesztjük, de 2011. január 27-től a www.csorvasplebania.hu címen is elérhetőek vagyunk. Az oldalt tartalmilag és technikailag a plébános szerkeszti; a rafkósabb technikai ügyekben Fejes Zoltán (Csorvás) van segítségünkre: a fejléc, a menüelemek, a rendhagyó tartalmak és még jópár ügyesség az ő munkáját dícséri. Ezúton is köszönjük!

Az oldalon elhelyezett fotók és szöveges anyagok további felhasználása kizárólag a készítők kifejezett engedélyével lehetséges, érdeklődni az Elérhetőségeknél megadott csatornákon lehet.

Még mindig várom legalább középiskolás, a számítástechnika alapjait ismerő, hitünket gyakorló segítő jelentkezését, aki ismeri vagy megtanulná a Géportál használatát és idővel segítene feltölteni/frissíteni az oldalt.

Legnagyobb segítség a honlapépítésben a tisztelt Olvasó véleménye és javaslata, ezért köszönettel fogadunk minden építő megjegyzést/kritikát az oldal tartalmára vonatkozóan. Email címünk: csorvaspleb kukac yahoo pont com.

Látogatóink száma lassan, de folyamatosan emelkedik. A Géportál 2017. decemberében 114.200 honlapnak szolgáltat, eddigi legjobb helyezésünk kiugró rekord honlapunk történetében: az összesített rangsorban a 222., a "Vallás" témájú lapok között pedig ugyanekkor a 3. hely. Napi rekordunk a belső számláló alapján 91 látogatás. Köszönjük!